Sunday, May 9, 2010

A day with them..

hahaha...semalam kan, aq outing ngan member2 aq...venue di BP MALL..mule2 rancang nak kuar 6 owang..Wan, Sapix, Sab, Cicol and Piqa..tapi si Sapix lak late..kene tinggal bas teroz give up...hahaha..aq memang miss giler kat Sapix..baru nak gathering..tapi nak wat camne..xde rezeki..so kuar la 5 owang...

dax2 pompuan sume dah gerak..tinggal aq ngan Wan je la..aq ngan Wan saje gerak lambat..bior dax2 pompuan tu tunggu..hahaha...sampai je tempat yang dituju, aq mesej si Cicol..dy cakap dy dah de kat wayang...aik..awalnye nak tengok wayang..perut aq dah berkeroncong dah ni..baru nak ajak makan..tapi memandangkan aq ngan Wan saje je wat lambat..so, ikot la kehendak dax2 tu...

diowang dah masok dulu panggung..aq yang dalam keadaan demam menyusul dari belakang...masok je wayang..aq amek port sebelah Sab(saje je nak menggatal)hahaha..aq ingat si Sab tau aq ikot..upenye dy xtau..abes aq kene belasah ngan si Sab...kalo pukol2 manje boleh la aq tahan..ni pukol menyekse..hahahaha...

tengok citer 'When In Rome'..aq xtau la sape punye idea..citer lucah giler..mak aq dah la marah tengok citer camtu..hahaha..aq telah menutup mate aq setiap kali adegan 18sx ditayangkan..hahahaha...tapi si dax2 pompuan ni bole suke lak..lebey2 skaly si Piqa..hahahahaha...

dalam wayang tu sejuk giler..bertambah demam la aq..dah banyak kali aq batuk dalam panggung tu..huhuhu...cam dox kat kutub...menggigil aq...selalu aq tengok wayang ngan akaq aq xde la sejuk camni..mungken bab tiket akaq aq yang belanje kot..hahaha...

lepas tengok wayang..aq ajak dax2 gi makan..mule2 dah stuju nak makan kat food court...last2 dax ni makan kat KFC lak..aq ngan Wan je makan kat food court...huhuhu...save ciket wet aq..kalo x mesty si Cicol nak soh aq belanje..hahaha...

then kitorang terpisah..aq ngan Wan gi kedai buku popular..beli buku add math..biase la..dax nak belajo...huhuhu...then aq teserempak ngan Piki...dengan baju bunkface and muke xde perasaan dy...huhuhu...lepas aq kuar kedai popular tu baru aq teringat...aq xbagi adiah ary jadi kat Cicol lagi..so..aq beli la 2 coklat ferrero rocher untuk Cicol and untuk aq makan di rumah..then aq jumpe dax2 pompuan kat KFC then aq bagi coklat tu kat Cicol..huhuhu...tetibe aq tengok cam de owang jelez je kat sebelah tu...huhuhu..so aq bagi la coklat aq kat Sab..huhuhu...

lepas bagi coklat tu aq ngan Wan pon teroz melangkah kuar dari BP MALL ke pondok bas bagi menunggu bas yang kekuningan...hahahaha...tu je yang aq nak tulis..t aq tulis lagi eh..

p/s : Sowy Piqa..xcukup bajet..nanti aq belanje ko eh..jangan nanges aw...

No comments:

Post a Comment