Thursday, May 6, 2010

Eskimolah...

hoi3..
dah lame gak aq xupdate blog ni...
so sekarang aq de story nak citer ni..
dalam bulan ni je band aq dah dapat 3 invitation untuk perform..
sunggoh xsangke..

1st invitation by Mamat...
bertarikh pade 2 May 2010..
dy ajak dax2 Eskimo main gig kat Pelican Hotel..
kitorang nak sangat gi but xkesampaian...
ary tu ary minggu..
dax2 Eskimo sume gi holiday ngan family..
aq pon de kat KL time tu..
so..
very2 sorry to Mamat..
dy dah arrange everything...
sian dy..

2nd invitation by One a.k.a Bob (My sifu)
dy invite kitorang main Battle of The Band kat BP Mall...
anjuran Rakan Muda tu..
sape xnak main beb..
kitorang akan battle pade 8 May 2010..
sape2 yang dox area Batu Pahat...
datang2 la tengok..

3rd invitation by Cikgu Hairul Rijal..
dy nak kitorang perform as live band pade 17 may 2010..
untuk sambutan ary guru nanti..
cuak pon de gak bab ni 1st time kitorang perform depan cikgu..
tapi kitorang janji kan yang terbaik..
sekarang ni kitorang ngah pening pale nak pileh lagu pe yang sesuai..
nak aje kitorang main lagu hardcore..
tapi takot kene baling krusi je ngan cikgu2..
huhuhu...

Pape pon..
bulan ni rezeki kitorang memang melimpah...
hope dapat lagi invitation di mase akan datang...
Adiyos by Eskimo..

No comments:

Post a Comment