Thursday, December 9, 2010

How to change the FB new version to the old one .

Ade tak korang perasan version baru facebook sekarang sangat semak dan menyemak???
Ala.. yang dia suruh click icon untuk upgrade facebook tu... kalau korang click kat situ, memang facebook korang akan bertukar jadi sampah... maksudnya semak yang teramat ok....
tu la yang berlaku kat nana... so, ade sorang girl kat facebook ni bagi link kat aq.. tapi bila buat tu, kira ok la... tukar pada version lame balik.....tutorial fb
So, kat blog tu ajar la cara-cara nak buat fb kita kembali asal.....
Meh aq pendekkan camne cara okeh....
Mula-mula korang pergi ke ACCOUNT SETTING.. lepas tu korang click dekat DEACTIVE ACCOUNT.... tapi korang jangan la risau.. bukan deactive selamanya... dalam 5-10 minit la...
(Sumber blog dari akmalhilmi)
(sumber dari blog akmalhilmi)

Then kat bahagian ni, korang pilih temporary je ok..... so, korang follow je apa yang dia cakap... off dalam 5-10 minit.. then korang on balik fb korang... insyaallah ok.... :) selamat mencuba ...

No comments:

Post a Comment