Sunday, December 19, 2010

Together-gether :)

5 perkare yg aq ta berape gemar kluar shopping bersame my family :)
  1. kaka aq akan mencarut bile troli yang dibawe terlanggar kotak2 . kelakor . HAHA XD
  2. adet aq ngamok bile dy ta dapat mainan dy dan aq ditugaskan menarik adet aq daripade perhatian orang ramai
  3. mama akan sebok beli barang dy sehingge ta nampak aq menagih simpati untuk beli barang aq :)
  4. tunggu kaka aq beli baju dy sambil dudok kat tepi laluan owang bagai pengemis
  5. owang sume tengok punggung aq bile aq tolak troli (sexy ke?)
sebenarnye bukan itu deh yg aq mau story mory , aq mau story sal last saturday , aq nan family telah kluar bershopping mopping . beli barang2 dapor . aq terpakse ikot sebab aq kebosanan di rumah , plus plus aq mau survey itu harge rollerblade :)

*K4 (sape lak yang masok dalam pic ni?)

*square one :)

*ta ramai owang la rini

*cawangan cool blog di K4 :)

*ini buda nanges mau mainan , mama jangan beli (aq hasut mama)

then , bile sume barang dapor siap dibeli , kitorang gi KFC berhampiran bas stand untuk gi lunch
(walaupon bukan waktu lunch) . HAHA . dekat KFC aq jumpe awex cun giler keje situ . bapak ahh !! rugi aq ta snap muke kiut dy uw . hee~

*time makan sume excited :P

*muke ketat je sume , HAHA

*sempat posing lagi meh , HAHA

*tangan mama interframe . HAHA

*wah ! mama curik ayam aq , pulangkan ! HAHA

pastu aq teman itu along beli patong untuk itu balak , HAHA . mau cita rasa aq jugak . aq tau la aq ni lelaki , tapi dy ta pena bagi aq adiah . grr !!! mara ni mara . then mama bawak kami lepak tasik Y . lame deh ta gerak sane . pusing 1 tasik . jalan2 kat batu tungku (tu ke name dy ?) . main2 keliling tasik . naek dinasour la and so on .

*adeq2 aq (kunun kiut la uw) :P

*sweet couple HAHA XD

*anak rumaizei dan saripah :)

*macam munyet da :D

*awek baru aq , pheewiit !! HAHA

*lebey r posing :P

setelah lepak sejam , kami pun pulang :)
p/s : ta sangke family outing pon ley best camni , btw abah tade ritu . keje :)

No comments:

Post a Comment