Friday, May 13, 2011

May~

heeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy...
lame ta post kan ? sebenarnya tade idea la, kepale stuck nan exam, menyakitkan aty padahal senang je kot. aq ade bende na diluahkan kot.

1st-hari guru
mula-mula chegu da cakap na soh aq and the geng perform untuk hari guru, kitorang da practice la chegu, banyak modal da kuar semata-mata untuk meraikan chegu, last2 chegu soh owang lain pulak. law tana pakai cakap la awal2, taya la kitorang bazir masa, bazir duet, bazir segala-galanya. chegu boley pulak pakai owang lain and last minute baru bagitau. kecewa, geram, marah, sedey, sume ade aw. tapi tape la, tade rezeki, taley na salahkan chegu. sokey

2nd-Manchester United
dalam bulan ni je, MU ade 2 big game lawan Stupid Arsenal and Dorky Chelsea. wah, fav game aq, aq suke tengok MU kalahkan 2 gergasi Eropah. match MU nan Arsenal berkesudahan dengan kekalahan MU, ok shit. memang harok giler la time uw. pastu aq teringat na bace blog "die-hard fan" Arsenal. bile aq bace, wah..... lancang mulut itu gadis mengutuk MU aq, law ade depan2 aq pukol dy, pukol dy. kecewa mase uw, tapi kekecewaan aq terbalas dengan kekalahan Chelsea kat tangan MU, mati ko !!! hahaha, pegi la mampos nan Drogba ko uw :P

3rd-Eskimo
aq da decide na kuar ESKIMO secara official. aq keluar bukan sebab ade masalah nan line-up, just aq rase ta serasi la, hope mereka dapat carik drummer yang lagi terer untuk gantikan aq. aq harap diowang ta bermusuh nan aq sebab keputusan aq ni. selamat berjaya ye Eskimo. chaiyookkk !!! aq support kowang dari belakang, law still na aq wat lagu, cakap je. to Eskimorosa (gelaran untuk Eskimo's fan) always support them, ok :)

No comments:

Post a Comment