Saturday, August 13, 2011

mamamia~

assalamualaikum !
wah, da lama tarak tulis ini blog.
blog ! kau rindu aq tak? mesti rindu kan? kan?
hahaha....
sory la blog. aq sebok sikit. tak lupa la kat kau, kau kat diari aq, haha

ok, sekarang nak story la.
I'M IN LOVE !
sumpah jatuh cinta weh.
budak tu sangat comel, aq kenal dy kat myspace.

1st aq minat kat sepupu dy tapi sepupu dy da ade pakwe so sekrang just friend2 jela.
then aq ternampak dy, harok jugak budak ni. memang perempuan idaman la weh. sporting, kelakar, boyish and 'pandai masak' (act budak ERT) haha

baru aq nak usha dy. tup tup dy couple ngan kawan aq. wah, tahniah r beb. aq bukan jenis yang mengdengki so aq bahagia bile dy bahagia (ayat gampang). member baik aq pernah cakap 'orang kawen pon boley cerai apetah lagi orang kapel'.
so aq tak berubah aty, just tunggu sesuatu keajaiban kot.

tadi ! dy putos ngan balak dy. aq taktau la aq patot rasa happy or sedey. tapi aq nak dy weh. lama gak aq tunggu. aq harap dy paham lepas dy baca blog aq ni. aq nak jaga dy la weh, sumpah aq da lama tunggu saat ni

*awak awak, law awak suka sy cakap yew sebab sy tak berani la nak ungkap semua perasaan sy. law awak ready just request relationship dengan sy. kalau tak suke pon jadik kawan jela. hahaha, malu la bengong !

CAPITAL NM <3

No comments:

Post a Comment